Kaj je magnezijev klorid? Zakaj ga potrebujemo?

Uporaba magnezijevega klorida v zdravilne namene

Odgovor na vprašanje, kaj je magnezijev klorid, je nadvse enostavno. Gre za nam vsem dobro poznani mineral magnezij v obliki spojine, ki jo naše telo najlažje absorbira in uporabi. Magnezijev klorid je nujno potreben za delovanje človeškega telesa, njegovo pomanjkanje pa lahko botruje skoraj 3500 različnim bolezenskim stanjem – od aritmije srca, vnetij, visokega krvnega pritiska, krčev, nespečnosti, tesnobe, avtizma, zaprtosti pa vse do glavobolov, migren, težkega požiranja, itn. Ker ne gre za zdravilo, ampak za mineral, ki je v telesu nujno potreben, ga lahko uporabljamo sočasno z drugimi zdravili.

 

Zakaj potrebujemo magnezij in magnezijev klorid?

Verjetno se poleg tega, kaj je magnezijev klorid, sprašujete tudi, zakaj potrebujemo magnezij in magnezijev klorid. Redna uporaba magnezijevega klorida ima izjemne učinke na zdravje našega telesa. Od magnezija oz. magnezijevega klorida je odvisnih kar 300 encimskih reakcij. Prisoten je v vseh tkivih našega telesa – kosteh, možganih, mišicah, sklepih, itd. Ker je tako vsesplošno prisoten, ima lahko pomanjkanje tega minerala hude posledice za naše telo. Na žalost večina ljudi ne uspe zadostiti priporočeni dnevni potrebi (300 mg za ženske in 350 mg za moške), zato se priporoča oralna ali dermalna uporaba magnezijevega klorida.

Zdaj, ko veste, kaj je magnezijev klorid in zakaj ga potrebujemo, se kar najhitreje odločite za nakup pakiranja po vaši želji. Prodajamo vrečke od 33 g do 5330 g. Cena magnezijevega klorida je izredno nizka – samo 10 eur za 330 g. Ta količina zadostuje za kar tri mesece redne uporabe magnezijevega klorida. Naj postane redna uporaba magnezijevega klorida del vaše vsakdanje rutine, ki bo preprečila napredovanje vaših morebitnih bolezni ali nastanek novih. Doziranje magnezijevega klorida je odvisno od bolezenskega stanja in starosti. Podrobnejše informacije dobite na naši spletni strani.

Za nakup ali dodatne informacije o tem, kaj je magnezijev klorid, zakaj potrebujemo magnezij in magnezijev klorid ter podrobne informacije o sami uporabi magnezijevega klorida nam lahko pišete na emmbiz@volja.net ali pokličete na telefonsko številko 041 929 852.